Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624412317613443.jpg
Mesin anti banyu LY-M239-16

Mesin anti banyu LY-M239-16


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power2700W / 1500W
Pangiriman Maksimum (Li-ion) 15L / min
Jarak Pumping Horizonta30m
Jarak Pompa Vertial25m
Kapasitas Hopper20L
Bobot Machine   48kg / pc
Size packing79.5 * 49 * 69cm; 1 pcs / CTN
Wadah wadhah  252 pcs / 40'HQ; 104 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
Feature

1.can spray viscous putty and waterproof coating (including acrylic acid, JS waterproof coating, polyurethane, etc.). Also can spray fire-proof materials, anti-corrosion materials. Gypsum, double fly powder, black and white cement, etc.

2.can make the spraying work more continuous and the spraying effect more uniform.

3.time-saving, labor-saving and efficient spraying 

4.small size,easy to move and widely used.

5.Low cost, easy to use, one person can complete the spraying operation.

Details

undefined

Service
Gaya KemasanBMC
Size packing51.5 * 34 * 30.5 * cm 5 pcs / CTN
Wadah wadhah6375 pcs / 40'HQ; 2620 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.