Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597479388958019.png
180mm 2200W Grinder Angle Tugas Kuat Kuat LY180-01

180mm 2200W Grinder Angle Tugas Kuat Kuat LY180-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2500W
Ora Cepet Mbukak8000r / min
Diameter Disc180mm
Size packing61 * 39.5 * 15.5cm
bobot7.3kg / pc
Details

Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing61 * 39.5 * 15.5cm; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3480 pcs / 40'HQ: 1499 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.