Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624521424337077.jpg
4-1 / 2inch utawa 5inch 1300W girnder amba kanthi gagang dawa kanggo Model tugas abot LY-S13301

4-1 / 2inch utawa 5inch 1300W girnder amba kanthi gagang dawa kanggo Model tugas abot LY-S13301


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai1300W
Ora Cepet Mbukak1100r / min
Diameter Disc115 / 125mm
bobot2.4kg
Feature

1. Kunci spindle kanggo cepet ngganti kunci disk pas

2.100% motor kabel koper

3.2200W tenaga sing kuwat njamin efisiensi luwih akeh 

4. Pegangan ergonomis kanthi genggeman alus

Details

2

Service
Size packing52.5 * 39.5 * 26cm, 8 pcs / Ctns
Wadah wadhah11544 pcs / 40'HQ; 4752 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorispengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki span 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.