Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598237130768742.jpg
850w Lokasi Paling Ndhuwur Ngalih 4-1 / 2inch Utawa 5inch Disc Angle Grinder Kanthi CE LY-WS850

850w Lokasi Paling Ndhuwur Ngalih 4-1 / 2inch Utawa 5inch Disc Angle Grinder Kanthi CE LY-WS850


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya850W
Ora Cepet Mbukak11000r / min
Diameter Disc115 / 125mm
Size packing42.5 * 32 * 27cm
bobot2.3kg / pc
Details

Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing42.5 * 32 * 27cm; 6 pcs / Ctns
Wadah wadhah10620 pcs / 40'HQ; 4575 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.