Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624527159942090.jpg
Gilingan sudut 7 inci kanthi model 2200w No LY-S16801

Gilingan sudut 7 inci kanthi model 2200w No LY-S16801


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input daya sing dirating 2200W
Ora Cepet Mbukak 8500r / min
Dhiameter disk 150 / 180mm
bobot 4.8kg
Feature

1. trep kanggo ngganti sikat karbon

2.100% motor kabel koper

3.2200W tenaga sing kuwat njamin efisiensi luwih akeh 

4..Gang ergonomis kanthi genggeman alus


Details

12

Service
Size packing 47 * 29.5 * 26cm; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah 3480 pcs / 40'HQ: 1499 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris pengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki span 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.