Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624526425270600.jpg
7 inci 3000w panggilingan sudut motor sing kuat kanthi wiwitan alus LY-S18001

7 inci 3000w panggilingan sudut motor sing kuat kanthi wiwitan alus LY-S18001


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input daya sing dirating3000W
Ora Cepet Mbukak8000r / min
Dhiameter disk180mm
Feature

1. panggunaan tugas industri sing profesional

2.100% motor kabel koper

3.3000W tenaga sing kuwat njamin efisiensi luwih akeh 

4. Piranti mekanik sing bisa dipercaya, daya tahan jangka panjang

Details

1624526035274738

Service
Size packing61 * 39.5 * 15.5cm; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3480 pcs / 40'HQ: 1499 pcs / 20GP
bobot7.5kg
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorispengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki span 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.