Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624842938825668.jpg
Angle Grinder LY-WS950

Angle Grinder LY-WS950


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input daya sing dirating 950W
Ora Cepet Mbukak 4000-11000r / min
Dhiameter disk 100 / 115 / 125mm
Feature

1. Kontrol kacepetan sing beda-beda

2.100% motor kabel koper

3.950W tenaga sing kuwat njamin efisiensi luwih akeh 

4.Reliable mechanical devices, long-term durability

Details

6

Service
Size packing 52.5 * 33.5 * 26cm; 8 pcs / Ctns
Wadah wadhah 11896 pcs / 40'HQ; 4896 pcs / 20GP
bobot 2.5kg
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris pengawal roda 1 pc; sikat karbon 1 set; genggeman sisih 1 pc; rong kaki span 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.