Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597472868566392.png
Lempeng Perumahan Plastik Listrik 1250W Saw LY-M18501

Lempeng Perumahan Plastik Listrik 1250W Saw LY-M18501


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya1250W
Ora Cepet Mbukak5000r / min
Saw Balde Dia180 / 185mm
Maks. Kapasitas Motong45 drajad; 55mm; 90 derajat, 60mm
Size packing53.5 * 35 * 39cm; (kothak colox)
bobot4.5kg / pc; 18.9kg / CTN.
QTY4pcs / CTN
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing53.8 * 35 * 39; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah3540 pcs / 40'HQ: 1525 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisPandhuan panguwasa 1pc; sikat karbon 1set; Hex. Inggris 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.