Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597470812806575.jpg
12 inci 2800w 305mm Tabel Saw / Bunder LY212-01 / pemotong Kedalaman 90 ~ 110mm

12 inci 2800w 305mm Tabel Saw / Bunder LY212-01 / pemotong Kedalaman 90 ~ 110mm


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2800W
Ora Cepet Mbukak3300r / min
Saw Balde Dia305mm
Maks. Kapasitas Motong45 derajat, 98mm; 90 drajad; 110mm
Size packing51 * 35 * 58.5cm
bobot10.8kg / pc; 23.1kg / CTN (kothak warna + busa)
QTY2pcs / CTN
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Ukuran pengepakan51 * 35 * 58.5cm; 2 pcs / Ctns
Loading kontaner1244 pcs / 40'HQ: 536 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisKunci soket 1 pc; sikat karbon 1 set; baut 4 pcs
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.