Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597471698631334.jpg
235mm 2300W Circular Saw kanthi Soft Grip Handle LY235-01

235mm 2300W Circular Saw kanthi Soft Grip Handle LY235-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2300W
Ora Cepet Mbukak3300r / min
Saw Balde Dia235mm
Maks. Kapasitas Motong45 drajad; 70mm; 90 derajat, 80mm.
Size packing57.5 * 40.5 * 47.5cm; (kothak warna)
bobot7.9kg / pc
NW / GW31.8 / 32.8kgs
QTY4pcs / CTN
Feature

1. Desain awak aluminium, nggunakake umur maneh.

2. Bisa digunakake minangka gergaji Tabel.

3. Gagang tambahan sing gedhe kanggo genggeman sing kepenak.

Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Ukuran pengepakan57.5 * 40.5 * 25; 2 pcs / Ctns
Loading kontaner2232 pcs / 40'HQ: 961 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisKunci soket 1 pc; sikat karbon 1 set; baut 4 pcs
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.