Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624507116574705.jpg
Gergaji Circular 9inch kanthi awak Aluminium kanggo model gergaji meja No. LY235-02

Gergaji Circular 9inch kanthi awak Aluminium kanggo model gergaji meja No. LY235-02


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input daya sing dirating2500W
Maks. Kapasitas Motong (Li-ion) 45 derajat: 56 mm; 90 derajat: 78 mm
Diameter Blade235mm
Ora Cepet Mbukak  3900r / min
Feature

1. Desain awak aluminium, nggunakake umur maneh.

2. Bisa digunakake minangka gergaji Tabel.

3. Gagang tambahan sing gedhe kanggo genggeman sing kepenak.


Details

细节 图 (3)

Service
Size packing57.5 * 40.5 * 25; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah2232 pcs / 40'HQ: 961 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorispanuntun penguasa 1 pc; sikat karbon 1 set; Kunci Hex 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.