Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597556772343885.jpg
14.4V 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Cepet Tanpa Kabel Kanthi Tombol Fungsi Efek 26N.m LY-DD0614

14.4V 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Cepet Tanpa Kabel Kanthi Tombol Fungsi Efek 26N.m LY-DD0614


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
baterei voltase14.4V
Kapasitas Batere (Li-ion) 1.3Ah, 1.5Ah, 2Ah opsional
Ora Cepet Mbukak0-650r / min
Kapasitas Chuck1-10mm
Setelan Torsi18 + 1
Maks. Torque   26N.m
Kapasitas Pengeboran8/10/25 (sekrup / baja / kayu)
Wektu Ngisi daya  2hr
bobot1.2kg / pc
Details

Service
Gaya KemasanBMC
Size packing47.5 * 30 * 25.5 * cm 5 pcs / CTN
Wadah wadhah9200 pcs / 40'HQ; 3795 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.