Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597556772343885.jpg
14.4V 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Cepet Tanpa Kabel Kanthi Tombol Fungsi Efek 26N.m LY-DD0614

14.4V 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Cepet Tanpa Kabel Kanthi Tombol Fungsi Efek 26N.m LY-DD0614


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
baterei voltase 14.4V
Kapasitas Batere (Li-ion)  1.3Ah, 1.5Ah, 2Ah opsional
Ora Cepet Mbukak 0-650r / min
Kapasitas Chuck 1-10mm
Setelan Torsi 18 + 1
Maks. Torque    26N.m
Kapasitas Pengeboran 8/10/25 (sekrup / baja / kayu)
Wektu Ngisi daya   2hr
bobot 1.2kg / pc
Details

Service
Gaya Kemasan BMC
Size packing 47.5 * 30 * 25.5 * cm 5 pcs / CTN
Wadah wadhah 9200 pcs / 40'HQ; 3795 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris Paket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.