Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597557327224428.png
18v 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Kecep Ganda / Screw Driver Max.torque 26N.m LY-DD0218

18v 1.3Ah / 2.0Ah Baterai Li-ion Bor Kecep Ganda / Screw Driver Max.torque 26N.m LY-DD0218


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi100V ~ 240V, 50 / 60Hz
baterei voltase18V
Kapasitas Batere (Li-ion) 1.3Ah, 1.5Ah, 2Ah opsional
Ora Cepet Mbukak0-350 / 0-1350r / min
Kapasitas Chuck1-10mm
Setelan Torsi18 + 1
Maks. Torque   26N.m
Kapasitas Pengeboran8/10/25 (sekrup / baja / kayu)
Wektu Ngisi daya  1hr
bobot1.4kg / pc
Details

Service
Gaya KemasanBMC
Size packing51.5 * 34 * 30.5 * cm 5 pcs / CTN
Wadah wadhah6375 pcs / 40'HQ; 2620 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.