Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597556147253652.png
18V 4Ah / 6Ah 3.2J Impact Joules Roatry Hammer Kanthi 26mm SDS Plus Chuk Smart Charger LY-DH2618

18V 4Ah / 6Ah 3.2J Impact Joules Roatry Hammer Kanthi 26mm SDS Plus Chuk Smart Charger LY-DH2618


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi100V ~ 240V, 50 / 60Hz
baterei voltase18V
Kapasitas Batere (Li-ion) 4Ah
Ora Cepet Mbukak0-1180r / min
Kapasitas Pengeboran26mm
Pengaruh Joule3.2J
Wektu Ngisi daya2hr
bobot3.44kg / pc
Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC
Size packing50 * 42 * 30.5 * cm 3 pcs / CTN
Wadah wadhah3183 pcs / 40'HQ; 1311 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set,
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.