Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624844153799769.jpg
Bor tanpa kabel motor tanpa kabel 2.0Ah 16V kanthi Model 40N.m LY-A3116

Bor tanpa kabel motor tanpa kabel 2.0Ah 16V kanthi Model 40N.m LY-A3116


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Voltase16V
Kacepetan tanpa momotan0 ~ 400r / min (murah) 0 ~ 1600r / min (dhuwur)
Kapasitas Batere (Li-ion) 2Ah
Kapasitas Chuck10mm
Max Torque40n.M
Kapasitas Pengeboran8/10/25 (sekrup, baja, kayu)
packingBMC
Feature

1. motor tanpa sikat supaya bisa urip dawa

2. torsi jumlah maksimum yaiku 40N.M

3. Awak kompak gampang dioperasikake ing papan cilik

4. gangguan sithik

5. Pegangan ergonomis kanthi genggeman alus

Details

10

Video
Service
Gaya KemasanBMC
Size packing47 * 30.5 * 25.5cm; 4 pcs / CTN
bobot0.95kg
Wadah wadhah9300 pcs / 40'HQ: 3825 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorispaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set, soket-1pc;
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.