Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597468984195954.jpg
10 inch 1650w 255mm Disc Cutting Machine / mitre Saw Kanthi Bel Didhukung LY255-01

10 inch 1650w 255mm Disc Cutting Machine / mitre Saw Kanthi Bel Didhukung LY255-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya1650W
Ora Cepet Mbukak6000r / min
Disc Dia.255mm
Bobot Machine13.5kg / pc
Size packing54 * 41.5 * 39.5cm;
QTY1pcs / CTN
Details

Video
Service
Gaya KemasanKothak warna + busa
Ukuran pengepakan54 * 41.5 * 39.5; 1 pcs / Ctns
Loading kontaner734 pcs / 40'HQ: 316 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisNdandani klip 1pc; sikat karbon 1 set; kantong bledug 1 pc; nangani 1 pc; kunci soket 1 pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.