Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598600516817831.jpg
14 inci 355mm Ukuran Disc 2400w Insulasi Ganda Cut Saw / chop Saw LY-J35502

14 inci 355mm Ukuran Disc 2400w Insulasi Ganda Cut Saw / chop Saw LY-J35502


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2400W
Ora Cepet Mbukak3800r / min
Disc Dia.355mm
Bobot Machine19.3kg / pc
Size packing62 * 35 * 45.5cm;
QTY1pcs / CTN
Details

Video
Service
Gaya KemasanKothak warna + busa
Ukuran pengepakan62 * 35 * 45.5cm, 1pc / CTN
Loading kontaner658 pcs / 40'HQ: 283 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; kunci soket 1pc; roda dipasang nganggo mesin 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.