Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597562561990416.jpg
Bosch Type 11e, 1500w 0 ~ 27j Sds Max Chuck Hobi Pembongkaran Kacepetan Lbi-G4201

Bosch Type 11e, 1500w 0 ~ 27j Sds Max Chuck Hobi Pembongkaran Kacepetan Lbi-G4201


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1500W
Tingkat Pangaruh2000 / min
AlatSDS-MAX
Energi Efek27J
Bobot Machine11kg / pc
NW / GW12 / 16.4kgs
QTY1pc / CTN
Feature

1. Lumahing motor bisa diobati kanthi ngeculake proses cat kanggo nyegah ngrusak.

2. Sistem penangan mburi anti-geter.

3.SDS Max.chuck.

4.0 ~ 27J energi pengaruh bisa diatur miturut kahanan kerja sampeyan.

5.Pérangan utama bisa diganti karo model BOSCH 11E.

6. Pemicu gedhe lan gagang alus.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing62.5 * 15 * 40; 1 pcs / Ctns
Wadah wadhah1733 pcs / 40'HQ: 746 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisRong kaki spanner 1pc; sikat karbon 1 set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.