Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624429609670744.jpg
Hex.17mm 1200w Pethel Pembongkaran Awak Kompak LY-G3580

Hex.17mm 1200w Pethel Pembongkaran Awak Kompak LY-G3580


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1200W
Tingkat Pangaruh3900min-1
AlatHEX17
Energi Efek15J
Bobot Machine5.4kg / pc
Feature

Daya 1.1200W lan desain awak kompak cocog karo adegan panggunaan liyane.

2. luwih trep kanggo nahan nalika operasi.

Tombol 3.ON / OFF dipanggonke kanthi sampurna, sing ngalangi alat supaya ora dipateni kanthi ora sengaja.

4. Desain sikat karbon eksternal luwih trep kanggo ngganti sikat karbon.

Details

6

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing46 * 27.5 * 35cm; 2 pcs / CTN
Wadah wadhah3070 pcs / 40'HQ; 1264 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 300 pcs saben pesenan.
aksesorissikat karbon 1set point chisel 1pc; pahat rata 1pc.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.