Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597633157845428.jpg
Hex 17mm 1100w Impact Joules 15j 3300r / min Petugas Pembongkaran / pemecah LY0855N

Hex 17mm 1100w Impact Joules 15j 3300r / min Petugas Pembongkaran / pemecah LY0855N


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1000W
Tingkat Pangaruh3000 / min
AlatHEX17
Energi Efek15J
Bobot Machine6.5kg / pc
NW / GW18 / 19kgs
QTY2pc / CTN
Feature

1. Bantalan werniNSK digunakake ing njero.

2. Lumahing motor bisa diobati kanthi ngeculake proses cat kanggo nyegah ngrusak.

3. Kasus sirah sing bisa dibatalake supaya gampang didandani.

4. Systerm anti-geter.

5. Silinder sing diapikake, gaya pengaruh sing luwih kuat, umur luwih dawa.

6.Ganti tombol kanthi pemicu gedhe supaya kontrol luwih gampang.

7. Genggeman sing lembut

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing54 * 25.5 * 36; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3090 pcs / 40'HQ: 1272 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisKunci 1pc datar; sikat karbon 1 set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.