Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597563813168868.jpg
Hex.17mm 1100w Petugas Pembongkaran Kompak LY-G3501

Hex.17mm 1100w Petugas Pembongkaran Kompak LY-G3501


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1100W
Tingkat Pangaruh3900 / menit
AlatHEX17
Energi Efek15J
Bobot Machine6.16kg / pc
NW / GW17 / 18kgs
QTY2pc / CTN
Feature

1.15Joule pengaruh energi & desain motor kuat 1100w.

Bobot 2.6kg kurang lan desain omah kompak kanggo operasi sing kepenak.

Tombol 3.ON / OFF dipanggonke kanthi sampurna, sing ngalangi alat supaya ora dipateni kanthi ora sengaja.

4. Uselife wektu suwe amarga komponen sing paling apik digunakake ing njero.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing46 * 27.5 * 35; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3090 pcs / 40'HQ: 1272 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; 1 pc kunci pas; sikat karbon 1 set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.