Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624428865440704.jpg
HEX.17MM 1200W Pethel pembongkaran LY-G3980

HEX.17MM 1200W Pethel pembongkaran LY-G3980


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated 1200W
Tingkat Pangaruh 3600min-1
Alat HEX17
Energi Efek 20J
Bobot Machine 6.4kg / pc
Feature

Daya 1.1200W lan desain awak kompak cocog karo adegan panggunaan liyane.

2. luwih trep kanggo nahan nalika operasi.

Tombol 3.ON / OFF dipanggonke kanthi sampurna, sing ngalangi alat supaya ora dipateni kanthi ora sengaja.

4. Desain sikat karbon eksternal luwih trep kanggo ngganti sikat karbon.

Details

4

Video
Service
Gaya Kemasan BMC + lengen klambi
Size packing 46 * 27.5 * 35cm; 2 pcs / CTN
Wadah wadhah 3070 pcs / 40'HQ; 1264 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 300 pcs saben pesenan.
aksesoris sikat karbon 1set point chisel 1pc; pahat rata 1pc.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.