Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597560570160417.jpg
Hex30 1800W Pethel Pembongkaran Profesional LY105-02

Hex30 1800W Pethel Pembongkaran Profesional LY105-02


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1800W
Tingkat Pangaruh1500 / min
AlatHEX30
Energi Efek45J
Bobot Machine16.3kg / pc
NW / GW24.8 / 25.8kgs
QTY1pc / CTN
Feature

1.45 Pasang gaya lan desain motor kuat 1800w.

Tombol 2.ON / OFF dipanggonke kanthi sampurna, sing ngalangi alat supaya ora dipateni kanthi ora sengaja.

3. Paiting lunak & pegangan mburi anti-geter supaya gampang digunakake.

4. Sistem silinder lan gir sing apik kanggo umure sing luwih dawa.

5. Packing BMC.

Details

Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing89 * 41 * 19.5; 1 pcs / Ctns
Wadah wadhah913 pcs / 40'HQ: 393 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.