Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597561698326873.jpg
Hex.30 Chuck 1600w 45j Pethel Pembongkaran Kualitas Tinggi Ly95-01, Hammer / jack Hammer LY95-01

Hex.30 Chuck 1600w 45j Pethel Pembongkaran Kualitas Tinggi Ly95-01, Hammer / jack Hammer LY95-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1600W
Tingkat Pangaruh1500 / menit
AlatHEX30
Energi Efek45J
Bobot Machine16kg / pc
NW / GW21 / 23kgs
QTY1pc / CTN
Feature

1.45Joule pengaruh pasukan lan motor kuat 1600w.

2.Motor kabeh permukaan tembaga bakal diluncurake kanthi cepet supaya bisa nyegah karusakan.

3. Desain minyak & segel sing apik kanggo ngindhari kebocoran minyak.

4. Ukuran silinder sing luwih apik nganti 45mm bisa dadi tenaga pengaruh sing luwih gedhe.

Bobot 5.16kg kanggo kerja konstruksi abot.

Details

Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing71 * 17 * 30; 1 pcs / Ctns
Wadah wadhah1795 pcs / 40'HQ: 773 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.