Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598239693235113.jpg
Hex.30 Chuck 1600w 46j Sistem Pelumasan Grease Tugas Pembongkaran Tugas abot LY-G4601

Hex.30 Chuck 1600w 46j Sistem Pelumasan Grease Tugas Pembongkaran Tugas abot LY-G4601


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1600W
Tingkat Pangaruh1900 / min
AlatHEX30
Energi Efek46J
Bobot Machine16kg / pc
NW / GW21.5 / 23.5kgs
QTY1pc / CTN
Feature

1.46Joule pengaruh pasukan lan motor kuat 1600w.

2.Motor kabeh permukaan tembaga bakal diluncurake kanthi cepet supaya bisa nyegah karusakan.

3. Geser pelumasan & desain segel sing apik kanggo ngindhari kebocoran minyak.

4. Ukuran silinder sing luwih apik nganti 46mm bisa dadi tenaga pengaruh sing luwih gedhe.

Bobot 5.16kg kanggo kerja konstruksi abot.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing71 * 17 * 30; 1 pcs / Ctns
Wadah wadhah1676 pcs / 40'HQ: 722 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisBMC / Metal box 1pc; HEX falt chisel (30 * 400mm); HEX point chisel (30 * 400mm); Wrench 1pc; Grease pot 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.