Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597466955821790.jpg
175mm 2300w Diamond Core Drill Kanthi Stable Hand LY-6175B

175mm 2300w Diamond Core Drill Kanthi Stable Hand LY-6175B


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2300W
Ora Cepet Mbukak0 ~ 1400r / min
Maks. Kapasitas Bor175mm
bobot14.4kg / pc
Size packing76 * 35 * 19cm
Details

Service
Gaya KemasanKothak warna + busa
Ukuran pengepakan76 * 35 * 19cm, 1pc / CTN
Loading kontaner1286 pcs / 40'HQ: 554 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; sisih nangani 1 pc; mburi mburi 1 pc; nozel banyu 1 pc; tabung banyu 1 pc; baut 4 pcs; kunci pas
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.