Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597467418590303.jpg
Pengeboran Lubang Ukuran 120mm 1700w Bor Inti Beton LY-6155

Pengeboran Lubang Ukuran 120mm 1700w Bor Inti Beton LY-6155


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya1700W
Ora Cepet Mbukak0 ~ 2000r / min
Maks. Kapasitas Bor120mm
bobot6.1kg / pc
Size packing52.5 * 41 * 35.5cm
Details

Service
Gaya KemasanKothak warna + busa
Ukuran pengepakan52.5 * 41 * 35.5cm, 4pc / CTN
Loading kontaner3402 pcs / 40'HQ: 1465 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; sisih nangani 1 pc; mburi mburi 1 pc; nozel banyu 1 pc; tabung banyu 1 pc; baut 4 pcs; kunci pas
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.