Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597466285712478.jpg
Maks. Pengeboran Ukuran Lubang 350mm 3500w Bor Inti Portabel / bor Diamond teknik LY-6305

Maks. Pengeboran Ukuran Lubang 350mm 3500w Bor Inti Portabel / bor Diamond teknik LY-6305


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya3500W
Ora Cepet Mbukak620r / min
Maks. Kapasitas Bor350mm
bobot22kg / pc
Size packing86.5 * 34 * 22cm, 1 pcs / CTN
Details

Service
Gaya KemasanKothak warna + busa
Ukuran pengepakan86.5 * 34 * 22cm, 1 pcs / CTN
Loading kontaner1004 pcs / 40'HQ: 432 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisKunci M4, M5, M6,48; 17/19 kunci pas; Kunci pas 30/32; sikat karbon 1 set; konektor plastik; gagang; baut 2 pcs
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.