Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597457571851158.png
Tekanan Udara 50l 0.8mpa Tekanan 1800w Kompresor Udara Portable Langsung LY-5P

Tekanan Udara 50l 0.8mpa Tekanan 1800w Kompresor Udara Portable Langsung LY-5P


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power1800W
Pangiriman Maks233L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani2880Rpm
Noise≤105dB
Volume Kontainer Udara50L
Feature

1.100% motor kawat Tembaga.

2. Plat Single Valve diadopsi, efisiensi kompresi sing luwih dhuwur. Diameter njero silinder * stroke: 3P-Φ-51 * 40.

3. Desain bentuk tank sing cukup, kauntungan portebel sing gampang digawa.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat.

5. Bantalan sing disegel digunakake kanggo urip luwih dawa, swara luwih murah.

Details

Service
Gaya KemasanKarton
Size packing70.5 * 31.5 * 61.5cm 1PC / CTN
Wadah wadhah475 pcs / 40'HQ: 205 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSliencer; Rebreather; Karet sikil; samberan; rodha
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.