Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597463840958308.jpg
650w Blower Listrik Kanthi Kacepetan Variabel LY2.8-01

650w Blower Listrik Kanthi Kacepetan Variabel LY2.8-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power650W
Ora Cepet mbukak16000r / min
Jilid Angin2.8m³ / min
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Ukuran pengepakan54.5 * 29 * 37.5cm, 6 pcs / CTN
Loading kontaner6580 pcs / 40'HQ: 2834 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; pipa tiup 1pc; tas debu 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.