Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598237596542482.jpg
Bor Electri 16mm 1100w / bor Bor Kanggo Campuran Beton LY-Z1601

Bor Electri 16mm 1100w / bor Bor Kanggo Campuran Beton LY-Z1601


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai 1100W
Ora Cepet Mbukak 0-1000r / min
Kapasitas Chuck 16mm
Size packing 62.5 * 36 * 31cm
Details

Service
Gaya Kemasan Kotak werna
Size packing 62.5 * 36 * 31cm; 5 pcs / Ctns
Wadah wadhah 4659 pcs / 40'HQ: 2007 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris Rear handle 1pc;side handle 1pc;Carbon brush 1set;chuck 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.