Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598237596542482.jpg
Bor Electri 16mm 1100w / bor Bor Kanggo Campuran Beton LY-Z1601

Bor Electri 16mm 1100w / bor Bor Kanggo Campuran Beton LY-Z1601


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai1100W
Ora Cepet Mbukak0-1000r / min
Kapasitas Chuck16mm
Size packing62.5 * 36 * 31cm
Details

Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing62.5 * 36 * 31cm; 5 pcs / Ctns
Wadah wadhah4659 pcs / 40'HQ: 2007 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPunggung mburi 1pc; nangani sisih 1pc; Sikat karbon 1set; chuck 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.