Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597477781529870.jpg
650w 10mm Keyless Chuck Bor Daya Listrik Kanggo Kawa LY10-07

650w 10mm Keyless Chuck Bor Daya Listrik Kanggo Kawa LY10-07


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya650W
Ora Cepet Mbukak0-3000r / min
Kapasitas Chuck0-10mm
Size packing54 * 37.5 * 27cm
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing54 * 37.5 * 27cm; 10 pcs / Ctns
Wadah wadhah11888 pcs / 40'HQ: 5121 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.