Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624518682726262.jpg
Electric Drill LY-Z104

Electric Drill LY-Z104


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai 710W
Ora Cepet Mbukak 0-3600r / min
Kapasitas Chuck 10 / 13mm
Feature

1.Variable speed control

2.100% motor kabel koper

3.710W tenaga sing kuwat njamin efisiensi luwih akeh 

4.F/R switch bar direction adjustment 

5.belt button for working at higher location

Details

1

Service
Size packing 54 * 37.5 * 27cm; 10 pcs / Ctns
bobot 2.1kg
Wadah wadhah 14590 pcs / 40'HQ; 6285 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris Sikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.