Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597464438693761.jpg
Nglereni Jembar 82mm * 1mm 660w Planer Kayu LY905-01

Nglereni Jembar 82mm * 1mm 660w Planer Kayu LY905-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai660W
Ora Cepet mbukak16300r / min
Jembar Cutting82mm
Depth Of Cutting1mm
Bobot Machine5kg / pc
Size packing53.5 * 34.5 * 41.5cm
QTY4pcs / CTN
Details

Service
Gaya KemasanIron box
Ukuran pengepakan53.5 * 34.5 * 41.5cm, 4 pcs / CTN
Loading kontaner3314 pcs / 40'HQ: 1427 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisRuler guide--1pc; carbon brush--1set; socket planer --1pc; sharpen tools--1set; blade gauge--1set;Bolt
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.