Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598236828752703.jpg
Nglereni Jembar 90mm * 2mm 950w Planer Kayu LY908-01

Nglereni Jembar 90mm * 2mm 950w Planer Kayu LY908-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya950W
Ora Cepet Mbukak14800r / min
Jembar Cutting90mm
Ambane 0f ambane2mm
Size packing42 * 39.5 * 43cm
QTY4pcs / CTN
Details

Service
Gaya KemasanKothak Wesi
Size packing42 * 39.5 * 43cm, 4 pcs / CTN
Wadah wadhah3644 pcs / 40'HQ: 1570 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPandhuan panguwasa - 1pc; sikat karbon - 1set; planer soket --1pc; ngasah alat - 1set; gauge agul-agul - 1set;
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.