Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597475877204122.jpg
6mm Utawa 6.35mm Collet Nut 650w Trimmer Listrik Kanggo Kayu sing digunakake LY-M6301

6mm Utawa 6.35mm Collet Nut 650w Trimmer Listrik Kanggo Kayu sing digunakake LY-M6301


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya Dinilai400W
Ora Cepet Mbukak26000r / min
Alat6mm (1/4 ")
Bobot Machine2kg / pc
NW / GW20 / 21kg / CTN
Size packing62 * 29 * 27cm, 10 pcs / CTN
QTY10pcs / CTN
Feature

1. Pangaturan ambane nurutake rute kanthi terus-terusan nggunakake setir lan motor sing nyenyet bisa ngaktifake setelan sing tepat lan presisi sing bisa diulang.

2. Desain sing kompak banget lan area genggaman ergonomis ngidini pandhuan tangan, utamane kanggo nggarap pinggiran.

3. PIN kunci spindle kanggo ngganti kanthi cepet.

4. Tutup tutup debu-bukti

Details

Service
Gaya KemasanKotak werna
Ukuran pengepakan52.5 * 43.5 * 18.5cm, 10 pcs / CTN
Loading kontaner1538 pcs / 40'HQ: 662 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; kunci seprei 2 pcs; pituduh langsung 1set; alat ukur trimmer 1set; baut 1pc;
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.