Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597465308966281.jpg
320W Heavy Duty Electric Sander LY9035-01

320W Heavy Duty Electric Sander LY9035-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power320W
Ora Cepet mbukak15000r / min
Ukuran Bantal93 * 182mm
Bobot Machine2.3kg / pc
Ukuran pengepakan41.7 * 30 * 36.5cm
QTY8pcs / CTN
Details

Service
Gaya KemasanFoam + kothak warna + njaba Carton
Ukuran pengepakan41.7 * 30 * 36.5cm, 8 pcs / CTN
Loading kontaner11388 pcs / 40'HQ: 4905 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.