Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597464916961312.jpg
280W 110 * 100mm Electric Sander LY4510-01

280W 110 * 100mm Electric Sander LY4510-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power280W
Ora Cepet mbukak13000r / min
Ukuran Bantal110 * 100mm
Bobot Machine1.4kg / pc
NW / G / W22.5 / 23.5kgs
Ukuran pengepakan36 * 37 * 31cm
QTY16pcs / CTN
Service
Gaya KemasanKothak warna + njaba Karton
Ukuran pengepakan36 * 37 * 31cm, 12 pcs / CTN
Loading kontaner18889 pcs / 40'HQ: 8137 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.