Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598233331871540.jpg
Bor Impact Key Chuck 710w 13mm Kanthi Motor LY-C1301 Berkualitas Tinggi

Bor Impact Key Chuck 710w 13mm Kanthi Motor LY-C1301 Berkualitas Tinggi


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya710W
Ora Cepet Mbukak0-2800r / min
Kapasitas Chuck13mm
Size packing61.5 * 30 * 26.5cm
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing61.5 * 30 * 26.5cm; 8 pcs / Ctns
Wadah wadhah10635 pcs / 40'HQ: 4581 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; pengukur ambane 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.