Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597555129407334.jpg
Jarak Reciprocating 12V 15mm Kacepetan 0 ~ 3000rpm Saw Reciprocating LY-DR0912

Jarak Reciprocating 12V 15mm Kacepetan 0 ~ 3000rpm Saw Reciprocating LY-DR0912


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi100V ~ 240V, 50 / 60Hz
baterei voltase12V
Kapasitas Batere (Li-ion) 1.3Ah, 1.5Ah, 2Ah Opsional
Kacepetan Peciprocating0-3000rpm
Jarak Peciprocating15mm
Pengaruh Joule3.2J
Wektu Ngisi daya1hr
bobot1.26kg
Details

Service
Gaya KemasanBMC
Size packing51.5 * 34 * 30.5 * cm 5 pcs / CTN
Wadah wadhah6365 pcs / 40'HQ; 2620 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1 set, agul-agul kayu -1pc, pisau logam-1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.