Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624440567259417.jpg
4.0Ah grinder motor tanpa kabel tanpa kabel LY-A1620

4.0Ah grinder motor tanpa kabel tanpa kabel LY-A1620


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
baterei voltase20V
Kacepetan tanpa momotan0 ~ 8500r / min
Kapasitas Batere (Li-ion) 4Ah
Ukuran Disc100mm / 115mm / 125mm
Wektu Ngisi daya2.5hr
Feature

1. motor tanpa sikat supaya bisa urip dawa

2. kacepetan sanding lan nglereni dhuwur

3.kecepatan gir telung kasedhiya

Details

12

Video
Service
Gaya KemasanBMC
Size packing55 * 44.5 * 35cm; 4 pcs / CTN
bobot4.7kg
Wadah wadhah3175 pcs / 40'HQ: 1307 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set,
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.