Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597559213665544.png
4Ah / 6Ah 18V 300N.m Torsi Wrench Motor Impact Wrench BPM 0 ~ 2800rpm LY-DW0118

4Ah / 6Ah 18V 300N.m Torsi Wrench Motor Impact Wrench BPM 0 ~ 2800rpm LY-DW0118


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi100V ~ 240V, 50 / 60Hz
Tipe MotorBrushless motor
baterei voltase18V
Kapasitas Batere (Li-ion) 4000mAh, 6000mAh opsional
Ora Cepet Mbukak0-2200r / min
Maks. Torque   300N.m
Alat 1/2 "kothak njaba
BPM0-2800min
bobot1.8kg
Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC
Size packing43.5 * 34 * 30.5 * cm 4 pcs / CTN
Wadah wadhah6028 pcs / 40'HQ; 3680 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPaket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set, soket-1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.