Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624843818866944.jpg
Pangaruh Kunci LY-A1220

Pangaruh Kunci LY-A1220


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Voltase 20V
Kacepetan tanpa momotan 0 ~ 2000r / min
Kapasitas Batere (Li-ion)  4000 / 6000mAh
Max Torque 400n.M
BPM 2800
packing BMC
Feature

1. motor tanpa sikat supaya bisa urip dawa

2. torsi jumlah maksimum yaiku 450N.M

3.dust-proof and oil blowout preventer design

Details

1

Video
Service
Gaya Kemasan BMC
Size packing 43 * 34 * 30.5cm; 4 pcs / CTN
bobot 1.6kg
Wadah wadhah 6096 pcs / 40'HQ: 2508 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris paket tenaga --1pc; pangisi daya cerdas - 1set, soket-1pc;
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.