Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597462189929195.jpg
550w Jig Saw Kanggo Kayu sing Bisa LY65-01

550w Jig Saw Kanggo Kayu sing Bisa LY65-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power550W
Kacepetan ngemot Kacepetan500 ~ 3000r / min
Kapasitas Nglereni Ing Kayu65mm
Kapasitas Nglereni Ing Baja6mm
Bobot Machine3.3kg / pc
NW / GW19.8 / 20.8kgs
Size packing56 * 34 * 29cm
QTY6pcs / CTN
Feature

1. Regulator tarif stroke

Pangaturan pendulum 2.4 tahap

3.Fungsi ngunci

4. Plat dhasar sing kuat

Details

Service
Gaya KemasanBMC
Ukuran pengepakan59.5 * 35 * 30.5cm, 4 pcs / CTN
Loading kontaner4093 pcs / 40'HQ: 1763 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.