Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597474261528679.jpg
1600w Ukuran Disc 110mm Pemotong Marmer / Pemotong watu Kanthi Kinerja Motor Premium LY-Q1101

1600w Ukuran Disc 110mm Pemotong Marmer / Pemotong watu Kanthi Kinerja Motor Premium LY-Q1101


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya1600W
Ora Cepet Mbukak13000r / min
Disc Dia.110mm
Maks. Nglereni Ambane34mm
Size packing47.6 * 24.5 * 40cm
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing47.6 * 24.5 * 40; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah5573 pcs / 40'HQ: 2400 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisKunci pas 1pc; soket Wrench 1pc; banyu Nozzel 1pc; faucet 1pc; sikat Carbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.