Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598326204484922.jpg
2 Motors 2 * 1000w 60l 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Minyak / diam Kompresor Udara LY-259-60

2 Motors 2 * 1000w 60l 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Minyak / diam Kompresor Udara LY-259-60


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power1000W * 2
Pangiriman Maks332L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani1380Rpm
Noise≤70dB
Volume Kontainer Udara60L
Details

Service
Gaya KemasanKarton
Ukuran pengepakan67 * 30 * 60cm 1PC / CTN
Loading kontaner538 pcs / 40'HQ: 232 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSliencer; Kaki karet; samberan; rodha
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.