Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598326342859443.jpg
3 Motors 3 * 1000w 90l 0.8mpa Tekanan 4 Kutub Bebas Oli / senyap Kompresor Udara LY-359-90

3 Motors 3 * 1000w 90l 0.8mpa Tekanan 4 Kutub Bebas Oli / senyap Kompresor Udara LY-359-90


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power1000W * 3
Pangiriman Maks498L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani1380Rpm
Noise≤72dB
Volume Kontainer Udara90L
Details

Service
Gaya KemasanKothak kayu
ukuran kemasan107 * 35 * 73cm 1PC / CTN
Loading kontaner237 pcs / 40'HQ: 102 pcs / 20GP
OEM Wektu timbalSakitar 35 dina
Wektu pengiriman merek LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, ora ana MOQ kanggo merek leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.