Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598843454754190.png
30l 1000w 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Oli / Kompresor Udara Tipe senyap LY-5930

30l 1000w 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Oli / Kompresor Udara Tipe senyap LY-5930


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V / 50Hz
input Power1000W
Pangiriman Maks166L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani1380Rpm
Noise≤68dB
Volume Kontainer Udara30L
Details

Service
Gaya KemasanKarton
Size packing49 * 20 * 48cm 1PC / CTN
Wadah wadhah1381 pcs / 40'HQ: 595 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.