Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597456393951343.png
30l Tangki Udara 0.8mpa Tekanan 1350w 2 Kutub Bebas Oli / Tipe Kompresor Udara senyap LY-3930

30l Tangki Udara 0.8mpa Tekanan 1350w 2 Kutub Bebas Oli / Tipe Kompresor Udara senyap LY-3930


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220 ~ 240V / 50HZ
input Power1350KW
Pangiriman Maks175L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani2800Rpm
Noise≤72dB
Volume Kontainer Udara30L
Feature

1.100% motor kawat Tembaga.

2. Ukuran silinder yaiku Ø63.7 * 24.5 (H).

3. Desain bentuk motor sing khas.

4. Sistem kontrol kualitas sing ketat.

5. wektu tank tank inflasi luwih cepet.

6. gangguan swara

Details

Video
Service
Gaya KemasanKarton
Size packing61 * 29 * 60cm 1PC / CTN
Wadah wadhah612 pcs / 40'HQ: 263 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSliencer; Kaki karet; samberan; rodha
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.