Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598326672487363.jpg
4 Motors 180l 4 * 1500w 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Minyak / diam Kompresor Udara LY-489-180

4 Motors 180l 4 * 1500w 0.8mpa Tekanan 4 Pole Bebas Minyak / diam Kompresor Udara LY-489-180


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power1500W * 4
Pangiriman Maks1000L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani1380Rpm
Noise≤82dB
Volume Kontainer Udara180L
Details

Service
Gaya KemasanKothak kayu
Ukuran kemasan142 * 40 * 88cm 1pc / CTN
Wadah wadhah130 pcs / 40'hq: 56 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYABrand LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, ora moq kanggo merek leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging moq butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.